Pravno obvestilo

Lastnik spletnega mesta in domene www.stare.si je podjetje Mizarstvo Aleksander Stare s.p., Zgornje Bitnje 186, 4209 Žabnica. Mizarstvo si prizadeva za točnost in ažurnost vseh podatkov objavljenih na spletni strani.

Vse podatke in informacije, objavljene na spletni strani www.stare.si, je potrebno pred uporabo obvezno preveriti. Podatki na spletni strani so zgolj informativne narave, zato podjetje ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih lahko pride med pogostim ažuriranjem oz. med vnosom podatkov zaradi številnih dejavnikov.

Pridržujemo si pravico do spremembe spletnih strani brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.

Podjetje Aleksander Stare s.p. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani ali za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Podjetje ni odgovorno niti za škodo, ki bi izhajala iz nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Avtorske pravice

Na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) je Aleksander Stare s.p. lastnik materialnih avtorskih pravic nad avtorskimi vsebinami v najširšem pomenu (grafični elementi, vizualizacije, fotografije, ilustracije oz. drugimi predstavitvami besedila), objavljenimi na spletni strani. To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja podjetja Aleksander Stare s.p., prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršno koli razširjanje v komercialne namene.

Z ZASP je izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskih del na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir in avtorstvo dela.

Politika piškotkov

Naša spletna stran uporablja piškote za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Nadzor piškotkov: Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere podstrani morda ne bodo delovale pravilno

Spremembe politike zasebnosti: Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na naših podstraneh. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

Politika / varovanje zasebnosti

Mizarstvo Aleksander Stare s.p. zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) po svojih najboljših močeh varuje osebne podatke uporabnikov spletnih strani podjetja. V podjetju Roksal d.o.o spoštujemo zasebnost obiskovalcev spletnih strani, zato osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali dali na razpolago tretjim osebam. Podatki, ki nam bodo zaupani, bodo za interno uporabo našega podjetja in bodo služili za promocijske namene in za izboljševanje delovanja spletnih strani.

Uporaba kontaktnih obrazcev

Vsi kontaktni obrazci in obrazci zajemajo in shranjujejo kontaktne podatke. Z uporabo teh kontaktnih obrazcev se uporabnik strinja, da ga lahko naši svetovalci, pisno ali telefonsko kontaktirajo v zvezi s ponudbo podjetja in mu svetujejo pri nakupu.

Odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Mizarstvo Aleksander Stare s.p. ne odgovarja za škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Naša spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani, kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani. Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju informacij, ki jih objavljamo na naši spletni strani, in skrbimo za njihovo pravilnost in ažurnost, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na naši spletni strani. Če nas boste opozorili na napake, jih bomo poskusili kar najhitreje odpraviti.

V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS, Uradni list RS, št. 81/15) izjavljamo, da podjetje Mizarstvo Aleksander Stare s.p. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, pristojnega za reševanje potrošniških sporov.

Mizarstvo Aleksander Stare s.p. si pridržuje stalno pravico do kakršnekoli spremembe vsebine spletne strani.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Mizarstvo Aleksander Stare s.p.
Zgornje Bitnje 186
4209 Žabnica
064-123-030